.

.

SeaStar 68413P Сиера Меѓународни Eclipse 6 Мерач Комплет Вклучува Гориво, моторното Масло Притисок, Брзина, Tach и Вода Temp Мерачи

SeaStar 68413P Сиера Меѓународни Eclipse 6 Мерач Комплет Вклучува Гориво, моторното Масло Притисок, Брзина,

DEN 1987.20

Пристапност
Во достапна форма

Сиера 68413 P Eclipse 6 Мерач Комплет Вклучува : 68399 P - Tachometer / Hourmeter, 68396 P - Брзинометар, 68390 P - Гориво, 68408 P - Voltmeter, 68401 P - Температура на Водата, 68392 P - Притисок на Маслото.Сите сиера делови се квалификуваат и се Опфатени во рамките сиера е водечка индустрија на задоволството на клиентите Гаранција.За Сиера е посветен на заштита на вас и на вашата инвестиција.За 50 години Сиера, еден од најдоверливите имиња во морската индустрија, има гордо се нуди висок квалитет на моторот и возите делови.Своите производи ги исполнуваат или надминуваат оригиналната опрема дел го заменува и се конструирани да се исполнат денес е висок коњски сили мотор барањата додека да издржи на тешки морската средина.Сиера е задоволството на клиентите гаранција сите Сиера делови се квалификува за сиера е водечка индустрија на задоволството на клиентите гаранција.Сиера потерници своите производи да се без дефекти во изработката и материјалите за корисниот век на производот.Ако Сиера производ не успее да се усогласат со гаранција, Сиера ќе поправка или замена на неисправни производи бесплатно.Гаранцијата е Предмет на дополнителни услови, услови и ограничувања.Можете да ги видите сиера е целосна гаранција наоѓа погоре во техничката спецификација за дел.

Главните карактеристики

Избор на клиент