.

.

HydraPump Smart Flex - Потопна Пумпа за Вода со прилагодлива висина прилагодувањата за автоматско ракување. Smart Пумпа за Вода Кој е Флексибилен

HydraPump Smart Flex - Потопна Пумпа за Вода со прилагодлива висина прилагодувањата за автоматско ракување.

DEN 2638.80

Пристапност
Во достапна форма

Длабочина може да се прилагоди од 2"6" во зголемувања на 1". 1800 GPH Max Проток, Избор Сензор длабочина од 2" - 6"Вклучува 2 црево адаптери овозможувајќи лесен конекција за да стандард градина hose Automatic операција, пумпа се пали кога водата се присутни и се исклучува кога водата е исчезна.Разноврсна црево конекции се овозможи стандард градина црево да бидат поврзани надвор од кутијата или адаптерот може да биде изменета за да се приспособат на различни црево видови.Hydra Pump Smart Flex.Вклучува 2 црево адаптери овозможувајќи лесен конекција за да стандард градина црево.Корисникот settable сензор може да се прилагоди во приближно 1" зголемувања од 2" 6".макс главата.Оваа пумпа вклучува конфигурираат Hydra Sense модул, кој овозможува на корисникот за да го поставите длабочина во која се пумпа врти и исклучување.Пумпа автоматски се исклучува кога водата оди подолу поставете ниво.Автоматски операција, пумпа се пали кога водата се присутни и се исклучува кога водата е исчезна.На NPT теми, исто така може да бидат отстранети и црево стегната директно на конекторот. 1 прирачник.Потопна пумпа за вода со корисникот settable Hydra Sense модул со почеток во 2" и прилагодлив во 1" на зумот до 6".Пумпа автоматски започнува кога тоа сетила вода на корисникот сет длабочина толку ниско, како и 2". 1800 GPH Max Проток, Избор Сензор длабочина од 2" - 6".Вклучува 18 фт.

Главните карактеристики

Избор на клиент