.

.

Datamax-О'neil I-Класа I-4212E Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета Печатење 4.10 Печати Ширина - 12 Во/S Моно - 203 Dpi - Usb - Сериски - Паралелно -

Datamax-О'neil I-Класа I-4212E Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета

DEN 1221.60

Пристапност
Во достапна форма

Datamax-О'Neil I-Класа I-4212e Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета Печатење 4.10" Печати Ширина - 12 во/s Моно - 203 dpi - USB - Сериски - Паралелно - Ethernet - LCD - Datamax-О'Neil I-Класа I-4212e Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета Печатење Datamax-О'Neil I-Класа I-4212e Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета Печатење 4.10" Печати Ширина - 12 во/s Моно - 203 dpi - USB - Сериски - Паралелно - Ethernet - LCD - IMP I-4212 E MARK II 203 DPI TT ZPL/IPL SER/PARL/USB/LAN FUENTE - Маркетинг Информации : - Ние направивме најдобрите подобро. - Datamax-О'Neil е I-Класа револуција на бар-код печатач индустрија со нејзината наградуван модуларен дизајн, поле опции што можат да се инсталираат и солиден сигурност.За изминатите неколку години, препродавачи имаат име I-Класа на "најдобар канал производ" во некои од индустријата е најголемиот трети лица истражувања.Сега ние го покрена бар дури и повисока, со редизајниран I-Класа Mark II. - Објектот Од Типот : - Директна Термичка/Термички Трансфер Печатење.Објект-Дел-Не# : I12-00-48000 L07. Производителот Гаранција : 1 Година - Datamax-О'Neil I-Класа I-4212e Директна Термичка/Термички Трансфер Принтер - Монохроматски - Desktop - Етикета Печатење 4.10" Печати Ширина - 12 во/s Моно - 203 dpi - USB - Сериски - Паралелно - Ethernet - LCD -.

Главните карактеристики

Избор на клиент