.

.

Klein Алатка Multimeter 500MA на Осигурувачот Одговара MM400 Multimeters

Klein Алатка Multimeter 500MA на Осигурувачот Одговара MM400 Multimeters

DEN 135.60

Пристапност
Во достапна форма

Замена на осигурувачот за MM400 Multimeter.Обезбедува подолготрајни перформанси и поголема безбедност.Продавница како резервни осигурач така што секогаш сме подготвени.Брзо дејство на керамички осигурач.Ја намалува можноста за внатрешни лак трепка.Замена на осигурувачот за употреба со Klein Алатки MM400 Multimeter.Klein Алатки за Тестирање и Мерење производ линија е исклучиво наменета од земјата од страна на electricians за electricians.Години на теренски истражувања, во комбинација со обемните текст од electricians низ Америка, инспириран развој на метри и електрични тестери натоварен со иновативни, заштеда на време функции.

Главните карактеристики

Избор на клиент