.

.

Exo Тера. Терариум бел ден Уживаат центарот на Вниманието - 150w

Exo Тера. Терариум бел ден Уживаат центарот на Вниманието - 150w

DEN 412.80

Пристапност
Во достапна форма

На широк спектар на дневна светлина подржавајќи место светилка, со Neodymium ракав.Спектарот е идеален за растенијата, фотосинтеза и УВА (ултравиолетови A) светлина придонесува за влекачи на физиолошка благосостојба.Создава уживаат сајтови во terrariums.На широк спектар на дневна светлина подржавајќи место светилка, со Neodymium ракав.Спектарот е идеален за растенијата, фотосинтеза и УВА (ултравиолетови A) светлина придонесува за влекачи на физиолошка благосостојба.Создава уживаат сајтови во terrariums.

Главните карактеристики

Избор на клиент