.

.

Кол-Parmer 1265599 Воздушниот Компресор за Пламен Photometer, 110V, 60 Hz

Кол-Parmer 1265599 Воздушниот Компресор за Пламен Photometer, 110V, 60 Hz

DEN 22347.60

Пристапност
Во достапна форма

Кол-Parmer инструмент компанија brand производ.Произведени од страна Jenway (Bibby Научни НАС).Направени во велика британија.Кол-Parmer инструмент компанија 1265599 воздушниот компресор, 110 V/ 60 Hz.Labware, потрошен материјал и Мебел.Воздушниот Компресор, 110 V/ 60 Hz.Кол-Parmer Инструмент Компанија brand производ.Произведени од страна Jenway (Bibby Научни НАС).Направени во Велика Британија.

Главните карактеристики

Избор на клиент