.

.

Монро Системи за Бизнис Печатење Калкулатор Лента Гајтанот, Црна/Црвена

Монро Системи за Бизнис Печатење Калкулатор Лента Гајтанот, Црна/Црвена

DEN 191.76

Пристапност
Во достапна форма

Супериорен замена за Ну-Kote BR80 C, Porelon ПР-511, Porelon 11216, Dataproducts R3027 BR80 C.Најтешкиот Мастило Сатурација на Пазарот.Нуди Монро е ексклузивни вистински црвена боја.Најдобар Калкулатор Лента Гајтанот Може Да Се Купи.Запечатени Во Пластика За 5+ Години Полица-Живот.Monroes инженери имаат развиено најдобрите достапни универзална твин-гајтанот панделки за калкулатори, на Монро P65 M.Оваа лента ќе се вклопи во секој Монро калкулатор модел.Монро се наметнува секој плик кога дизајнирање на лентата со највисок мастило степен на пазарот и да се елиминира ризикот од мастило smudges.Монро има дури и се разви вистински црвено мастило дека е исклучително богата боја и се користат исклучиво од страна Монро, за разлика од портокалова боја можете да го видите во напои надолу верзии од другите брендови.За одржување на најтемните печати на нивните хартиена трака, корисници на Монро производи се предлага да се промени нивната Монро P65 M панделки по замена 3 хартиена трака ролни.Monroes инженери имаат развиено најдобрите достапни универзална твин-гајтанот панделки за калкулатори, на Монро P65 M.Оваа лента ќе се вклопи во секој Монро калкулатор модел.Монро се наметнува секој плик кога дизајнирање на лентата со највисок мастило степен на пазарот и да се елиминира ризикот од мастило smudges.Монро има дури и се разви вистински црвено мастило дека е исклучително богата боја и се користат исклучиво од страна Монро, за разлика од портокалова боја можете да го видите во напои надолу верзии од другите брендови.За одржување на најтемните печати на нивните хартиена трака, корисници на Монро производи се предлага да се промени нивната Монро P65 M панделки по замена 3 хартиена трака ролни.

Главните карактеристики

Избор на клиент