.

.

Brightwell Aquatics Florin P - Неоргански Фосфор Извор за Засадени Слатководни Аквариуми

Brightwell Aquatics Florin P - Неоргански Фосфор Извор за Засадени Слатководни Аквариуми

DEN 556.08

Пристапност
Во достапна форма

Florin Стр обезбедува соодветна, висока чистота форма на фосфор да се засадени aquaria.Целта треба да биде одржлива, да се управува стапки на раст на здрави растенија, разбирање дека стапки на раст ќе варираат меѓу и (понекогаш) во рамките видови како резултат на различни физички фактори, како што се светло интензитет, засенчување, и проток на вода која нема да биде единствен во текот на целиот аквариум.Дозата на Florin P и азот додаток, како што се Florin Gro, треба да се прилагоди од страна на aquarist како на потребите на растенијата диктира.Концентриран извор на неоргански фосфор за употреба во засадени аквариуми.Имајте во предвид дека на претходните хабитат опис натпревари кои на густо-засадени aquaria домување неколку риба и/или подвижни без ' рбетници како што се декоративни ракчиња.Следствено, прекумерна фосфор содржина во опишани водната средина може да резултира во брз раст на алги.Фенолни соединенија exuded од повисоките растенија се очекува да се зголеми во изобилство како засадени аквариум со рок на достасување, и тоа им помага за контрола на алги преку физички средства.

Главните карактеристики

Избор на клиент