.

.

Brightwell Aquatics RainboCode – Траги и Ситни Елемент Додаток за Виножито Риби и други Тропик Риби

Brightwell Aquatics RainboCode – Траги и Ситни Елемент Додаток за Виножито Риби и други Тропик Риби

DEN 285.36

Пристапност
Во достапна форма

Составен од прочистена вода и ултра-висока чистота на материјалите.Обезбедува мали и трага елементи користат во значаен невролошки и метаболички реакции и се приклучи на природни пигменти за колорит.Го заменува мали и трага елементи се користи од страна на аквариум жители, и кои се губат преку хемиска филтрација (употреба на филтрација медиуми, како што се смоли и активиран јаглерод).Вода хемија во овие системи се движи од умерено-кисела да -алкални и крајно-нежно да се тешко, а тоа обично е непотребно да се задржи водата параметри за дадена видови токму како оние на нивниот мајчин живеалиште, тоа е разумно да се приближната овие параметри (на пр.5, иако некои може да бара потешко или помек услови (со Сини очи се всели крајбрежни средини и да се направи добро во различни степени на brackish вода; за други видови' барања, консултирајте се со реномирана текст).Формулиран за користење на обемни истражувања на хемијата на води природно населени со rainbowfishes и сини очи.

Главните карактеристики

Избор на клиент