.

.

Опструкција Светлина, Двојно L-810 LED, Ноќно Компатибилни, Црвена Авионот е предупреден - 120VAC со 3/4 Дното Центар. ОБАМА Одобрени. Направен во САД.

Опструкција Светлина, Двојно L-810 LED, Ноќно Компатибилни, Црвена Авионот е предупреден - 120VAC со 3/4 Дното

DEN 222.48

Пристапност
Во достапна форма

Ноќенпоглед Очила & NVIS Компатибилен опструкција светлина.ОБАМА Одобри, ETL Заверена L-810 опструкција светлина.Директна замена за постоечката блескаво опструкција светлина.Користи 96% помалку енергија и трае и до 10 пати подолго од еден блескаво опструкција светлина.Опструкција светлина направени во САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент