.

.

Tomlinson. 1018855 Керамички и Crock Вода Диспензерот Тапа, Црна и бела (Limited Edition)

Tomlinson. 1018855 Керамички и Crock Вода Диспензерот Тапа, Црна и бела (Limited Edition)

DEN 359.28

Пристапност
Во достапна форма

Оваа славина е за стакло crocks, пластични crocks, керамички crocks, керамички вода точење и многу повеќе точење.Полипропилен тело со 3/4"-16 UNF теми и 1" долго.Заврши со 2 подлошки и 1 џем орев.Оваа славина е за стакло crocks, пластични crocks, керамички crocks, керамички вода точење и многу повеќе точење.Полипропилен тело со 3/4"-16 UNF теми и 1" долго.Заврши со 2 подлошки и 1 џем орев.

Главните карактеристики

Избор на клиент