.

.

Luroze Voltmeter, волтметар Лесно да се Постави Капацитетот на Батеријата Индикатор за Двојно Копчето Дизајн со Светло за Аларм Функција за Литиум Батерија Киселина за Ба?

Luroze Voltmeter, волтметар Лесно да се Постави Капацитетот на Батеријата Индикатор за Двојно Копчето Дизајн

DEN 396.00

Пристапност
Во достапна форма

Опремен со апликацијата префрлување, можете да го исклучете го моќ, за да нема потрошувачка на енергија по исклучување.Компатибилен со батерија киселина, литиум батерија, железо литиум батерија која може да се постави со себе.Точно прикажување на батеријата процент, напон, и интуитивно разбирање на батеријата употреба статус.Кога моќта вредност е помал од или еднаков на 20%, светлото трепка аларм.Двојно копчето дизајн, лесно да се постави, може да се постави во само неколку секунди.Двојно копчето дизајн, лесно да се постави, може да се постави во само неколку секунди.Опремен со апликацијата префрлување, можете да го исклучете го моќ, за да нема потрошувачка на енергија по исклучување.Точно прикажување на батеријата процент, напон, и интуитивно разбирање на батеријата употреба статус.Кога моќта вредност е помал од или еднаков на 20%, светлото трепка аларм.Компатибилен со батерија киселина, литиум батерија, железо литиум батерија која може да се постави со себе.

Главните карактеристики

Material:
PCB/HTN
Light Color:
White Light, Blue Light, Green Light (optional)
Display Range:
8-100V
Applicable Battery Voltage:
12-84V
Compatible Battery:
acid battery, lithium battery, iron lithium battery (can be set by yourself.)
Display Mode:
LCD
Product Size:
Approx. 6x3.3x1.4cm / 2.4x1.3x0.6inch
Package List:
1 x Display :
1 x Connection Line :
Избор на клиент