.

.

BN59-01241A го Замени Smart Глас Далечински одговара за Samsung LED ТВ 4K HDTV 6 7 8 9 KS8000 KU6500 KS90007 Серија UN40KU7000 UN43KU7000 UN43KU700D UN40KU700D UN49KS8000 UN49KS800D UN60KS8000 UN55KS8000

BN59-01241A го Замени Smart Глас Далечински одговара за Samsung LED ТВ 4K HDTV 6 7 8 9 KS8000 KU6500 KS90007

DEN 947.52

Пристапност
Во достапна форма

Моќ извира покриени од еден ден.СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе. .AIDITIYMI BN59-01241 A BN5901241 A Замена Smart Глас Далечински Управувач со Микрофон одговара за Samsung LED TV 6 Серија 7 Серија 8 Серија 9 Серија KS8000 KU6500 KS90007 Серија.Лесно да се работи на далечински управувач, инсталирајте 2 нови AA алкални батерии, а потоа спарете далечинскиот со вашиот ТЕЛЕВИЗОР, тогаш тоа ќе работат.Компатибилен со Samsung ТВ модел UN40 KU7000 UN43 KU7000 UN43 KU700 D UN40 KU700 D UN49 KS8000 UN49 KS800 D UN60 KS8000 UN55 KS8000 UN55 KS800 D UN60 KS800 D UN65 KS8000 UN65 KS800 D UN49 KS8500 UN55 KU6500 UN55 KS8500 UN55 KS9000 UN65 KS9000 UN40 K6250 UN49 K6250 UN55 K6250 UN55 KS9500 UN65 KS8500 UN65 KS9500 UN75 KS9000 UN40 KU7000 F UN43 KU7500 F UN49 KS8000 F UN49 KS8500 F UN55 KS8000 F UN55 KS800 DF UN49 KU7500 F UN49 KU7000 F UN55 KS8500 F UN43 KU7000 F UN55 KU6300 FXZA UN49 KS8000 FXZA UN55 KS8000 FXZA UN49 KS8500 FXZA.UN55 KS850 DF UN60 KS8000 F UN55 KS9000 F UN55 KS9500 F UN55 KU7000 F UN55 KS9000 FXZA UN55 KS8500 FXZA UN55 KU7500 F UN60 KS800 DF UN55 KU700 DF UN65 KS8000 F UN55 KU750 DF UN55 KS9500 FXZA UN60 KS8000 FXZA UN65 KS800 DF UN65 KS8500 F UN65 KS850 DF UN65 KS9000 F UN65 KS8000 FXZA UN65 KS9500 F UN65 KS8500 FXZA UN65 KS900 DF UN75 KS900 DF UN78 KU7500 F UN65 KU750 DF UN65 KS9000 FXZA UN65 KS9500 FXZA UN75 KS9000 FXZA UN65 KS950 DF UN65 KS9800 F UN65 KU7000 F UN65 KU700 DF UN65 KU7500 F UN75 KS9000 F UN88 KS9810 F UN78 KS9500 F UN78 KS9800 F UN78 KU750 DF.Пакет се Вклучени : 1 x Глас Далечински Контролер.AIDITIYMI BN59-01241 A BN5901241 A Замени Smart Глас Далечински Управувач со Микрофон работи за Samsung LED ТВ Инсталирате 2 нови AA алкални батерии, а потоа спарете далечинскиот со вашиот ТЕЛЕВИЗОР, тогаш тоа ќе работат.Ова е нова замена Глас далечински контролер со Микрофон.Работи на следниве Samsung ТВ Модели : UN40 KU7000 UN43 KU7000 UN43 KU700 D UN40 KU700 D UN49 KS8000 UN49 KS800 D UN60 KS8000 UN55 KS8000 UN55 KS800 D UN60 KS800 D UN65 KS8000 UN65 KS800 D UN49 KS8500 UN55 KU6500 UN55 KS8500 UN55 KS9000 UN65 KS9000 UN40 K6250 UN49 K6250 UN55 K6250 UN55 KS9500 UN65 KS8500 UN65 KS9500 UN75 KS9000 UN40 KU7000 F UN43 KU7500 F UN49 KS8000 F UN49 KS8500 F UN55 KS8000 F UN55 KS800 DF UN49 KU7500 F UN49 KU7000 F UN55 KS8500 F UN43 KU7000 F UN55 KU6300 FXZA UN49 KS8000 FXZA UN55 KS8000 FXZA UN49 KS8500 FXZA UN55 KS850 DF UN60 KS8000 F UN55 KS9000 F UN55 KS9500 F UN55 KU7000 F UN55 KS9000 FXZA UN55 KS8500 FXZA UN55 KU7500 F UN60 KS800 DF UN55 KU700 DF UN65 KS8000 F UN55 KU750 DF UN55 KS9500 FXZA UN60 KS8000 FXZA UN65 KS800 DF UN65 KS8500 F UN65 KS850 DF UN65 KS9000 F UN65 KS8000 FXZA UN65 KS9500 F UN65 KS8500 FXZA UN65 KS900 DF UN75 KS900 DF UN78 KU7500 F UN65 KU750 DF UN65 KS9000 FXZA UN65 KS9500 FXZA UN75 KS9000 FXZA UN65 KS950 DF UN65 KS9800 F UN65 KU7000 F UN65 KU700 DF UN65 KU7500 F UN75 KS9000 F UN88 KS9810 F UN78 KS9500 F UN78 KS9800 F UN78 KU750 DF LED TV 6 Серија 7 Серија 8 Серија 9 Серија KS8000 KU6500 KS90007 Серија Пакет Содржина : 1 x Глас Далечински Управувач (Батерии не се вклучени).

Главните карактеристики

Избор на клиент