.

.

DIN Железнички mountable Диоди за Заштита на Терминал Блок SR5100 5A/100V Диоди Терминал Блок.

DIN Железнички mountable Диоди за Заштита на Терминал Блок SR5100 5A/100V Диоди Терминал Блок.

DEN 335.52

Пристапност
Во достапна форма

DIN железнички mountable Диоди за Заштита на Терминал Блок SR5100 5 A/100 V Диоди Терминал Блок. DIN железнички mountable - за ширина 35 / 32 / 15mm шини.Номинална струја : 5 A.Номинална напон : 100 VDC.Влез/ Излез на Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен. Pin насловот и Кафез - Месинг.Диоди за Заштита на Терминал Блок SR5100 5 A/100 V Диоди Терминал Блок.Едноставна DIN Адаптер(Стапка), за ширина 35 / 32 / 15mm DIN железнички. Номинална струја : 5 A Оценет напон : 100 VDC Влезен/ Излезен Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен. Pin насловот и Кафез - Месинг.

Главните карактеристики

Избор на клиент