.

.

Замена на Дел За Bissell Вакуум Рамен Појас за Одговара Модел 1986 година, 1964, 19862, 19863, 1986R, 1986V, 2007, 20078, 2007F, 2007G, 2007H, 2007Q, 20074, 20073, Дел 1606428, 160-6428

Замена на Дел За Bissell Вакуум Рамен Појас за Одговара Модел 1986 година, 1964, 19862, 19863, 1986R, 1986V,

DEN 141.36

Пристапност
Во достапна форма

Дел Бр. # 1606428, 160-6428. Се вклопуваат Во Модели # Одговара Bissell 1986 година, 1964, 19862, 19863, 1986 R, 1986 V, 2007, 20078, 2007 F, 2007 G, 2007 H, 2007 Q, 20074, 20073, 20076, 2007 P, 2283, 22839, 1548, 15482, 15483, 15484, 15489, 1548 F, 1548 L, 1548 P, 1548 Q, 1548 R, 1548 T, 1548 U, 1550, 15503, 15508, 1550 L, 1550 V, 1551, 15481, 15501, 15504, 15505, 1550 F, 1550 G, 15506, 15507. Направени се од квалитетен материјал за да се задржи вакуум безбедно и во работна состојба цело време. 100% задоволство гаранција со купувањето.Ние нудиме 30-дневниот гаранција за парите назад.Купувачот е одговорен за враќање превозот.Се вклопува во Модели # Одговара Bissell 1986 година, 1964, 19862, 19863, 1986 R, 1986 V, 2007, 20078, 2007 F, 2007 G, 2007 H, 2007 Q, 20074, 20073, 20076, 2007 P, 2283, 22839, 1548, 15482, 15483, 15484, 15489, 1548 F, 1548 L, 1548 P, 1548 Q, 1548 R, 1548 T, 1548 U, 1550, 15503, 15508, 1550 L, 1550 V, 1551, 15481, 15501, 15504, 15505, 1550 F, 1550 G, 15506, 15507.

Главните карактеристики

Избор на клиент