.

.

Вермонт Gage Plug Gage, Алатка Челик, 0.7105 во. диа, (Пакување од 5)

Вермонт Gage Plug Gage, Алатка Челик, 0.7105 во. диа, (Пакување од 5)

DEN 7152.00

Пристапност
Во достапна форма

Класа : X. Материјал : Алатка За Челик - Рк 60/65. Крај : 4 Microinch Заврши или Подобро, Хром Позлатен.Предмет : Стандарден Приклучок Gage.Примена : За Двете Продавница Подот и Лабораториска Метрологија, се Користи како Мајстори за да го Калибрирате Мерење Опрема или да Gage Делови Directly.Class X Одат Pin Колосек, Материјал Челик, Заврши Необложени, со Дијаметар од 0.7105 во Дијаметар ''Increment '' 0.0001 во Дијаметар Спектар 0.6351 во 0.7600 во, со Дијаметар Под-Опсег 0.7101 во 0.7150 во, Димензија Тип Инчен, Мерач Тип Оди (Плус), Вклучени Сертификација Сертификат за Точноста со NIST Следливост, Површина Необложени, Толеранција 0.00004 во, Толеранција Класа X, Цврстина РК 60/65, Долго Форма Calibration Certificate No (не), Вкупната Должина 2, Стандарди ISO 17025 Specifications : Класа : XMaterial : Алатка за Челик - Рк 60/65 Finish : 4 Microinch Заврши или Подобро, Хром Plated Item : Стандарден Приклучок Gage Application : За Двете Продавница Подот и Лабораториска Метрологија, се Користи како Мајстори за да го Калибрирате Мерење Опрема или да Gage Делови Directly Includes : Сертификат за Точноста со NIST Traceable Diameter : 0.7105"Тип : Оди (Плус)Толеранција : 0.00004"Gage Дијаметар Опсег : 0.6351" да 0.7600"вкупна Должина : 2"ги Исполнува/Надминува : ISO 17025 Gauge Дијаметар Опсег : 0.6351 во 0.7600 in Hardness : РК 60/65 Long Форма Calibration Certificate : No Diameter Под-Опсег : 0.7101 во 0.7150 in Diameter ''Increment'' : 0.0001 in Diameter Опсег : 0.6351 во 0.7600 in Gauge Тип : Оди (Плус)Димензија Тип : Inch Surface Крај : Uncoated Included за Сертификација на : Сертификат за Точноста со NIST Traceability Standards : ISO 17025 Tolerance Класа : X.

Главните карактеристики

Избор на клиент