.

.

Вермонт Gage Plug Gage, Алатка Челик, 0.9474 во. диа, (Пакување од 5)

Вермонт Gage Plug Gage, Алатка Челик, 0.9474 во. диа, (Пакување од 5)

DEN 7695.12

Пристапност
Во достапна форма

Вкупна Должина : 2".Крај : 4 Microinch Заврши или Подобро, Хром Позлатен.Тип : Оди (Плус).Примена : За Двете Продавница Подот и Лабораториска Метрологија, се Користи како Мајстори за да го Калибрирате Мерење Опрема или да Gage Делови Директно.Материјал : Алатка За Челик - Рк 60/65. Класа X Одат Pin Колосек, Материјал Челик, Заврши Необложени, со Дијаметар од 0.9474 во Дијаметар ''Increment ''0.0001 во Дијаметар Спектар 0.7601 во 1.0000 во, со Дијаметар Под-Опсег 0.9451 во 0.9500 во, Димензија Тип Инчен, Мерач Тип Оди (Плус), Вклучени Сертификација Сертификат за Точноста со NIST Следливост, Површина Необложени, Толеранција 0.00006 во, Толеранција Класа X, Цврстина РК 60/65, Долга Форма Calibration Certificate No (не), Вкупната Должина 2, Стандарди ISO 17025 Specifications : вкупна Должина : 2"Крај : 4 Microinch Заврши или Подобро, Хром Plated Type : Оди (Плус)Примена : За Двете Продавница Подот и Лабораториска Метрологија, се Користи како Мајстори за да го Калибрирате Мерење Опрема или да Gage Делови Directly Material : Алатка за Челик - Рк 60/65 Gage Дијаметар Опсег : 0.7601" да 1.0000"Дијаметар : 0.9474"Вклучува : Сертификат за Точноста со NIST Traceable Class : XTolerance : 0.00006"Објект : Стандарден Приклучок Gage Meets/Надминува : ISO 17025 Gauge Дијаметар Опсег : 0.7601 во 1.0000 in Surface Крај : Uncoated Diameter Опсег : 0.7601 во 1.0000 in Long Форма Calibration Certificate : No Included за Сертификација на : Сертификат за Точноста со NIST Traceability Standards : ISO 17025 Tolerance Класа : XGauge Тип : Оди (Плус)Цврстина : РК 60/65 Diameter Под-Опсег : 0.9451 во 0.9500 in Dimension Тип : Inch Diameter ''Increment'' : 0.0001 во.

Главните карактеристики

Избор на клиент