.

.

4Channel Диоди за Заштита на Терминал Блок IN4007 1А/1200V Диоди Терминал Блок(4-Позиција диоди).

4Channel Диоди за Заштита на Терминал Блок IN4007 1А/1200V Диоди Терминал Блок(4-Позиција диоди).

DEN 167.52

Пристапност
Во достапна форма

4 Channel Диоди за Заштита на Терминал Блок IN4007 1А/1200 V Диоди Терминал Блок(4-позиција диоди).Едноставна DIN Адаптер(Стапка), за ширина 35 / 32 / 15mm DIN железнички.Номинална струја : 1А.Номинална напон : 1200 VDC.FR-4 стаклени влакна PCB, dual бакар слоеви. PCB големина : 72.5*40mm(W x L).Влез/ Излез на Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен. 4 Канал Диоди за Заштита на Терминал Блок IN4007 1А/1200 V Диоди Терминал Блок Едноставна DIN Адаптер(Стапка), за ширина 35 / 32 / 15mm DIN железнички. Номинална струја : 1А Оценет напон : 1200 VDC FR-4 стаклени влакна PCB, dual бакар слоеви. PCB големина : 72.5*40mm(W x L). Влез/ Излез на Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен.

Главните карактеристики

Избор на клиент