.

.

4 Канал Диоди за Заштита на Терминал Блок IN5408 3А/1000V Диоди Терминал Блок.

4 Канал Диоди за Заштита на Терминал Блок IN5408 3А/1000V Диоди Терминал Блок.

DEN 167.52

Пристапност
Во достапна форма

4 Канал Диоди за Заштита на Терминал Блок IN5408 3А/1000 V Диоди Терминал Блок.Едноставна DIN Адаптер(Стапка), за ширина 35 / 32 / 15mm DIN железнички.Номинална струја : 3А, Отценети напон : 1000 VDC.FR-4 стаклени влакна PCB, dual бакар слоеви. PCB големина : 72.5*40mm(W x L). Влез/ Излез на Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен. Pin насловот и Кафез - Месинг. 4 Канал Диоди за Заштита на Терминал Блок IN5408 3А/1000 V Диоди Терминал Блок.Едноставна DIN Адаптер(Стапка), за ширина 35 / 32 / 15mm DIN железнички.FR-4 стаклени влакна PCB, dual бакар слоеви. PCB големина : 72.5*40mm(W x L). Номинална струја : 3А, Отценети напон : 1000 VDC Влезен/ Излезен Терминал Блок : Теренот 5.08 mm/0.2" Жица спектар 24 AWG ~ 12 AWG / 2.5mm2 Оценет напон 400 V, номинална струја 24 Amp. Лента должина 7mm. Завртки - М3,челик,Cr3+ Zn позлатен. Pin насловот и Кафез - Месинг.

Главните карактеристики

Избор на клиент