.

.

Jeremywell A2050 Подвижни Ролери Синџир 100 Метри со 10 Поврзување на Линкови - Двојно Теренот - Земјоделски Подвижни Синџир

Jeremywell A2050 Подвижни Ролери Синџир 100 Метри со 10 Поврзување на Линкови - Двојно Теренот - Земјоделски

DEN 429.12

Пристапност
Во достапна форма

ANSI #A2050 Двојно Теренот Синџир.Теренот Големина : 1.250 Инч.Должина : 100 Метри.Просечната Затегнувачка Цврстина : 6317 lb.Тежина На Нога : 0.489 lbs. #A2050 Подвижни Ролери Синџир 100 Метри со 10 Поврзување Линкови, Двојно Pitch Pitch Големина : 1.250 Inch Roller Дијаметар : 0.400 Inch Width Помеѓу Внатрешниот Плочи : 0.370 Inch Pin Дијаметар : 0.200 Inch Pin Должина L Max : 0.815 Inch Pin Должина Lc Max : 0.874 Inch Inner Плоча Длабочина : 0.591 Inch Plate Дебелина : 0.080 Inch Average Затегнувачка Цврстина : 6317 lb Material : Јаглерод Steel Length : 100 Feet Weight На Нога : 0.489 lbs All на нашиот синџир производи поминале низ строги процес мерки за Најдобар Квалитет!Ова вклучува термички третман, кој гарантира оптимална опрема живот и цврстина за сите составни делови.Солидна појачани и шут peened прецизност ролки се стандард на поголемиот дел од нашите синџири.На bushings обезбеди непречено ролери имајќи ефект за намалување на влијанието оптоварување како на синџир препишува на sprockets заб.Во текот на синџирот на собранието, сите синџир компоненти се ориентирани да се обезбеди игли, bushings, и страничните плочи се правилно поставени за оптимални синџир сила и долг живот.Собрани синџири потоа натопена во топла лубрикант.Оваа подмачкување и процес во кој таа е применета во голема мера се подобри опрема живот капацитет на синџирот и понатаму да се заштитат од ефектите на животната средина.Сите наши синџири се фабрички preload.Тие се pretested за поддршка и одржување на очекуваното оптоварување синџир ќе видите кога е во употреба.Ова помага да се усогласат синџирот делови кои ќе ги намалат почетната издолжување.Ова драстично ќе се зголеми животот на синџирот.Сите наши Синџир е сертифициран од ISO 9001 : 2000 QM сертификација преку ISO 14001 (кои документи на одржливоста и еколошка компатибилност на производство и отстранување на отпадот процеси) на ISO/TS 16949 квалитетот и барањата за автомобилската индустрија.

Главните карактеристики

Избор на клиент