.

.

EGB-255/350-L Замена Филтер Елементи за Големите Езера GB-255-L, 0.01 Micron Particulate / 0.01 PPM Масло Отстранување Ефикасност

EGB-255/350-L Замена Филтер Елементи за Големите Езера GB-255-L, 0.01 Micron Particulate / 0.01 PPM Масло Отстранување

DEN 429.60

Пристапност
Во достапна форма

Отстранува масло магла и честички од компримиран воздух.Загарантирана да ги исполнуваат или надминуваат ОЕМ перформанси спецификации.Загарантирана да се вклопи во ОЕМ филтер за домување.Употреба на ОЕМ име и дел број за повикување само.Ова е ОЕМ еквивалент филтер елемент кој го заменува Големите Езера EGB-255/350-L и е загарантирана да ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на оригиналниот производител.

Главните карактеристики

Избор на клиент