.

.

GW Instek LCR-916 Рачни LCR Метар, 100/120Hz/1/10/100kHz Избор Тест Фреквенција

GW Instek LCR-916 Рачни LCR Метар, 100/120Hz/1/10/100kHz Избор Тест Фреквенција

DEN 4559.76

Пристапност
Во достапна форма

20,000/2,000 Брои Двоен Екран.Авто LCR ПОРАДИ Режимот за Мерење.Паралелно/Серија Тестирање На Владата.Сортирање на Режимот за Контрола на Квалитетот.Податоците се Одржи и Нула на Владата се Поддржани.На LCR-916 е паметен, згоден и целосно функционална двоен дисплеј рачни LCR метар.Тестот фреквенција се протега високо како 100 k Hz, обезбедување на поголема флексибилност на тест еден поширок спектар на компоненти.На LCR-916 користи двојно од 20.000/2000 смета екранот.На 20000 смета екранот се користи за прикажување на основните параметри како што се capacitance, inductance, reactance и отпор и 2000 смета екранот е за средно параметри како што се Q, D, θ,ESR и RP мерења.Средно мерења, исто така може да биде комбинирана со примарната мерење додека основно мерење е се ' уште се преземат.

Главните карактеристики

Избор на клиент