.

.

MSA 495662 Двојна Цел Помине Низ Комплет со Згрижувачките Челик Заштитените Фитинг за Dupont Лична Заштита Костуми, 4.06 Висина, 4.31 Должина, 5.12 Ширина

MSA 495662 Двојна Цел Помине Низ Комплет со Згрижувачките Челик Заштитените Фитинг за Dupont Лична Заштита Костуми,

DEN 7422.48

Пристапност
Во достапна форма

Извонредни правни и производ иноватор.Ригорозни истражувања и развој дискови неспоредлив квалитет, правејќи се дека утре е дури и побезбедно отколку денес.Производи се дизајнирани од страна на по-страна со крајните корисници.Земја на потекло : сад.Дека мажите и жените може да работи во безбедноста, и дека тие, нивните семејства и нивните заедници да можат да живеат во здравство низ светот.Основана во 1914, MSA Безбедност Инкорпорирани се развива, произведува и потрошен материјал за безбедност на производи кои се заштитат луѓето и објект инфраструктури.Многу MSA производи се интегрираат комбинација од електроника, механички системи и напредни материјали за да се заштитат корисниците од штетни или опасни по живот ситуации.

Главните карактеристики

Избор на клиент