.

.

Flocculation Тегла Тест Апарати 4 Вретено Thermostatic Лабораторија & Животот Наука

Flocculation Тегла Тест Апарати 4 Вретено Thermostatic Лабораторија & Животот Наука

DEN 13803.60

Пристапност
Во достапна форма

Производство на Flocculation Тегла Тест Апарати 4 Вретено thermostatic Лабораторија & Животот Наука.Опис : - Опремени со D. C. МОТОР но за да работи на 220 Volts AC со Променлива Брзина од 20. Р. П. М. до 100 Р. П. М. Прибл.SECORE Тегла Тест Апарат овозможува ефикасен и економичен flocculation прашање и се судира во целина, а исто така е специјално дизајниран за употреба во вода за третман правилно да се процени дозирање на стипса и други вакви coagulants за третман на Вода и отпадни води и стадото формирање тест во Третман на вода растенија.Тешки структурни конструкција за строго и вибрации-обезбеди дифузен ладна светлина да стадото Примероци.Менувачот синџир за повеќе вретено се Вози дава иста брзина за сите нерѓосувачки челик мешајќи гребло прибл. 1"× 3" се во прилог на прачка има 10" долго прибл. : со осветлување knob на врвот дозвола на вредноста на гребло во висина растојание од околу. : 6" меѓу прачки дозволува употреба на 1000 ml стакло beaker која остатокот директно на клупата.Капа. 1 отпадоци 2 litters.

Главните карактеристики

Избор на клиент