.

.

Hosa ГММ-105 3.5 mm, 1-до-5 Knucklebones Сигнал Splitter Црвена

Hosa ГММ-105 3.5 mm, 1-до-5 Knucklebones Сигнал Splitter Црвена

DEN 354.00

Пристапност
Во достапна форма

1-Да-5 мулти олеснува на сложени површини.Светла боја и уникатна форма направете го тоа лесно да се најде.Лесен и трајни производи за години на забава.Knucklebones се идеален начин да се размножуваат на излезни телефонски сигнал.Тие се од Голема во модуларен синтисајзер апаратури каде креативност и забава зависат од достапните амандман опции.Ги користите за да испратите секвенца на различни модули или да додадете музички слоеви на постоечките сигнал.Knucklebones се идеален начин да се размножуваат на излезни телефонски сигнал.Тие работат одлично во модуларен синтисајзер апаратури каде креативност и забава зависат од достапните амандман опции.Ги користите за да испратите секвенца на различни модули или да додадете музички слоеви на постоечките сигнал.

Главните карактеристики

Избор на клиент