.

.

D&D PowerDrive D4578-14M-30 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive D4578-14M-30 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 9641.04

Пристапност
Во достапна форма

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.D4578-14 M-30 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D4578-14 M-30 Појас Тип D14 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 180.24 4578 Врвот Ширина 1.18 30 Појас Длабочина 0.583858268 14.83 Материјал Neoprene Заб Профил D14 M.Произведено во Кина.D4578-14 M-30 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D4578-14 M-30 Појас Тип D14 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 180.24 4578 Врвот Ширина 1.18 30 Појас Длабочина 0.583858268 14.83 Материјал Neoprene Заб Профил D14 M.

Главните карактеристики

Избор на клиент