.

.

D&D PowerDrive D470H680 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive D470H680 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 4676.40

Пристапност
Во достапна форма

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.D470 H680 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D470 H680 Појас Тип DH Двојно Двострано мерење на Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 47 1193.8 Врвот Ширина 6.8 172.72 Појас Длабочина 0.234 5.9436 Материјал Neoprene Заб Профил DH.Произведено во Кина.D470 H680 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D470 H680 Појас Тип DH Двојно Двострано мерење на Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 47 1193.8 Врвот Ширина 6.8 172.72 Појас Длабочина 0.234 5.9436 Материјал Neoprene Заб Профил DH.

Главните карактеристики

Избор на клиент