.

.

D&D PowerDrive D888-8M-195 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive D888-8M-195 Двојно Двострано мерење на Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 6079.68

Пристапност
Во достапна форма

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.D888-8 M-195 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D888-8 M-195 Појас Тип D8 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 34.96 888 Врвот Ширина 7.68 195 Појас Длабочина 0.325 8.28 Материјал Neoprene Заб Профил D8 M.Пакет тежина : 10.0 lbs.D888-8 M-195 Двојно Двострано мерење на Времето Појас ОЕМ Дел Број D888-8 M-195 Појас Тип D8 M Двојно Двострано мерење на Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 34.96 888 Врвот Ширина 7.68 195 Појас Длабочина 0.325 8.28 Материјал Neoprene Заб Профил D8 M.

Главните карактеристики

Избор на клиент