.

.

Чејс Инструменти ASTM5H ASTM Американскиот Нафтен Институт Hydrometer, 5H ASTM, 39 51 до API Опсег, 0.1 mm Интервал, 330mm Должина

Чејс Инструменти ASTM5H ASTM Американскиот Нафтен Институт Hydrometer, 5H ASTM, 39 51 до API Опсег, 0.1 mm Интервал,

DEN 763.20

Пристапност
Во достапна форма

Дипломирал во Американскиот Нафтен Институт скала во согласност со ASTM Hydrometer Стандарди E-100; API стандард 526. Како што се бара за ASTM Стандард D 287. Федералниот Тест Метод за Стандард Број 791, метод 401.4; ANSI Z11.31; и API Стандард 526. Сите димензии се бара висок цилиндричен.Произведени строго во согласност со сите применливи ASTM спецификации, овие единици се стане индустриски стандард за затворите, точни читања.Сите инструменти во оваа серија се погодни за сертификација и како такви послужи како основно референтни стандарди во многу владини и приватни лаборатории.

Главните карактеристики

Избор на клиент