.

.

SSX - Xbox 360 Дигитален Код

SSX - Xbox 360 Дигитален Код

DEN 751.20

Пристапност
Во достапна форма

Бркаат време на пријатели.Nevermind на 1260° Двојно Mc Twist - во SSX, ти си уште еден почетник ако сеуште имаш двете нозе кои им одборот додека се врти 200 метри во воздухот.Користење на Google-Земјата инспириран интерфејс, да се движите низ девет експанзивна планински венци и региони, секој со повеќе врвови и повеќе паѓа.Над-the-top Аркада стил на аикидо збор за Следната Генерација на конзоли.Дополнителни функции вклучуваат : нова и враќање франшиза омилени ликови, глобални настани и способноста да се трка против духот слики претставуваат на некој пријател време на кандидира, реални услови како avalanches, rockslides и замрзнување температури, и повеќе.Трик Тоа - му се Пркоси на законите на гравитацијата со влечење исклучување трикови што ќе го направи дури и најголемите snowboarders cringe.Пркосејќи им на законите на реалноста, SSX ќе им овозможи на играчите да се извлече надвор, трикови што ќе го направи дури и theworld најголемите snowboarders cringe.Предизвикајте ги вашите пријатели' духови или нека вашиот дух креда до победи и загуби што ќе доминира на вашиот пат кон врвот на вашиот пријател leaderboards.Секој Момент е Раш - револуционерна физика моторот ги поместува границите и пркоси на законите на реалноста, што ќе ви овозможи да се вози и трик исклучување ништо, неограничен со невидливи ѕидови и пречки.Користење на Google-Земјата инспириран интерфејс, да се движите низ девет експанзивна планински венци и региони, секој со повеќе врвови и повеќе паѓа.SSX пакети реалноста пркосејќи им на игра во секој работи да им се овозможи на играчите Трка, Трик, и да Преживее долу огромен отворен планини.Подобрување на овие работи и да заработи во игра пари и ако вашиот дух победи противници ги користи дополнителни бенефиции следниот пат кога ќе се пријавите.SSX е аикидо игра за Следната Генерација конзоли за играта која продолжува на над-the-top Аркада стил забава дека долгогодишниот SSX франшиза е познат по.Преживее Тоа - Бегање avalanches, одрон, замрзнување на ладни температури, и повеќе како што се Мајка Природа раководител-на во надеж дека на преживеаните некои од најпознатите предавничка слегувања на земјата.Игри на Побарувачката верзија поддржува англиски, француски, италијански, германски, шпански, Јапонски.Глобални Настани - се Натпреварува во секоја капка точка во SSX универзумот.Наместо на традиционалните табла покажува пријатели' времиња за да го победи, духовите на вашите пријатели' работи се видливи во вашиот свет покажува како точно тие ги извршуваат.Се истражуваат - да се Истражуваат секоја капка во големиот свет на SSX.SSX воведува arevolutionary физика мотор кој ќе им овозможи на играчите да се прошетаат и трик исклучување речиси ништо во theenvironment.Од плочи со различна брзина на крило костуми кои ќе ви планирам за longerdistances, го надградите вашиот опрема да се вози побрзо, трик повисоко и да преживее подолго.

Главните карактеристики

Избор на клиент