.

.

ПЕЧАТ-ДАЛИ Iroha-Washi Маскирање Лента, 15mm x 10m, Soramame (ks-wt-10008)

ПЕЧАТ-ДАЛИ Iroha-Washi Маскирање Лента, 15mm x 10m, Soramame (ks-wt-10008)

DEN 86.88

Пристапност
Во достапна форма

ПЕЧАТ-ДАЛИ Washi маскирање лента iroha-washi soramame.Дизајниран Washi маскирање лента од налепницата на производителот ПЕЧАТ-ДАЛИ во Јапонија, стотици дизајни се достапни како Јапонски Washi маскирање лента или изработката лента.Модел : ks-wt-10008. Дизајниран Washi Маскирање лента од налепницата на производителот ПЕЧАТ-ДАЛИ во Јапонија, стотици дизајни се достапни како Јапонски Washi Маскирање лента или изработката лента.

Главните карактеристики

Избор на клиент