.

.

Познатиот Трговски | Полиетилен Гликол (PEG400) (8.4 fl мл)

Познатиот Трговски | Полиетилен Гликол (PEG400) (8.4 fl мл)

DEN 407.76

Пристапност
Во достапна форма

Познатиот Трговски КОЛЧЕ 400 има широк спектар на потенцијалните користи.Предлози за УПОТРЕБА : Козметика, Храна, Индустриски и Здравствена заштита.Defoaming агент, Лубрикант и Вискозност модификаторот во различни производи.Јасно, безбојна течност се чуваат на собна температура.Направен во САД.Полиетилен Гликол 400 (PEG) има широк спектар на потенцијалните користи.Тоа е defoaming агент, лубрикант и вискозност модификаторот во многу различни производи.PEG-400 е исто така се користи како слој за свежо овошје, како растворувач во металугрија течности, како врзивно средство и модификаторот во латекс бои, и како humectant во мастила и абразиви.Специфични индустрии, кои се потпираат на PEG-400 вклучуваат козметика, здравствена заштита, текстил и повеќе.Нашите полиетилен гликол 400 е јасна, безбојна течност се чуваат на собна температура.

Главните карактеристики

Избор на клиент