.

.

SDR Примачи, Радио Приемник 3.5 во IPS Екранот со Допир на Екранот за домашно Кино за Студио

SDR Примачи, Радио Приемник 3.5 во IPS Екранот со Допир на Екранот за домашно Кино за Студио

DEN 1843.20

Пристапност
Во достапна форма

Опремени со 3.5 во IPS екран на допир, со осветлување, и вграден во UHF, и 2 encoders со копчињата и екранот на допир.Со променлива филтер ширина, adaptive бучава стабилизатор, прагот на бучава стабилизатор, бучава canceller, AGC, еквилајзер.Светлото може да се контролираат, користење на висок квалитет на звук шуплина со бас дијафрагмата.На матичната плоча PCB користи двојно‑layer коло процес, и отпорност на појавување и разни оптимизации се врши на колото.RF пред крајот користи за msi001, и процесор core користи за STM32 H743 со главниот фреквенција на 480 MHz, која ги поддржува UHF бенд.Функција : 1. Со променлива филтер ширина, adaptive бучава стабилизатор, прагот на бучава стабилизатор, бучава canceller, AGC, еквилајзер.2. RF пред крајот користи за msi001, и процесор core користи за STM32 H743 со главниот фреквенција на 480 MHz, која ги поддржува UHF бенд.3. На матичната плоча PCB користи двојно‑layer коло процес, и отпорност на појавување и разни оптимизации се врши на колото.4. Светлото може да се контролираат, користење на висок квалитет на звук шуплина со бас дијафрагмата.5. Опремени со 3.5 во IPS екран на допир, со осветлување, и вграден во UHF, и 2 encoders со копчињата и екранот на допир.Спецификација : Предмет Тип : Радио Receiver Material : Алуминиум alloy Frequency Опсег : 50k Hz-2 GHz Support Demodulation Аналогна Модулација : СУМ, SSB, NFM, WFM, CWRF Пред Крајот : Користете за msi001 Display : 3.5 во IPS екранот со допир screen Operation Режим, Вклучувајќи 2 EC11 пулсот encoders и осетлив на допир screen Battery Модел : Литиум батерија (вградената батерија)Капацитетот на Батеријата : 4000 m Ah Receiver Потрошувачка на Енергија : За 300m AFeatures : 1. Вграден-во LNA се користи за да се подобри динамички опсег на примачот, и проширена верзија е наменета за подобрување на shortwave HF бенд.Одборот ќе се планира да биде изграден во приемникот.2. Може да се пренесе МАЧКА, IQ и audio3. На екранот се пропусен опсег е 160k Hz, и тоа може да биде зумирана и displayed4. Чувствителноста е 0.3 µV на 250 MHz5. Поради карактеристиките на за msi001 чип користи, динамичен блокирање опсег е за 85d B6. Надворешни SMA антенски приклучок Пакет Листа : 1 x Receiver1 x Корисникот Manual Note : не користите преку фреквенцијата.

Главните карактеристики

Item Type:
Radio Receiver
Material:
Aluminum alloy
Frequency Range:
50kHz-2GHz
Support Demodulation Analog Modulation:
AM, SSB, NFM, WFM, CW
RF Front End:
Use for msi001
Display:
3.5in IPS display with touch screen
Operation Mode:
Including 2 EC11 pulse encoders and capacitive touch screen
Battery Model:
Lithium battery (built-in battery)
Battery Capacity:
4000 mAh
Receiver Power Consumption:
About 300mA
Features:
1. The built-in LNA is used to improve the dynamic range of the receiver, and an extended version is designed to improve the shortwave HF band. The board will be planned to be built into the receiver. :
2. Can transmit CAT, IQ and audio :
3. The screen display bandwidth is 160kHz, and it can be zoomed and displayed :
4. Sensitivity is 0.3μV at 250MHz :
5. Due to the characteristics of the for msi001 chip used, the dynamic blocking range is about 85dB :
6. External SMA antenna socket :
Package List:
1 x Receiver1 x User Manual :
Do not use over frequency. :
Избор на клиент