.

.

Централната T907270 Екстра Тешки 270 Засилен Лента, 450' Должина x 3 Ширина, Kraft (Случај од 10)

Централната T907270 Екстра Тешки 270 Засилен Лента, 450' Должина x 3 Ширина, Kraft (Случај од 10)

DEN 4654.56

Пристапност
Во достапна форма

ГОЛЕМИНА : Секој тркалаат мерки 3 инчи во ширина од 450 метри во должина.Секој пакет вклучува 10 ролни на армирано вода за да се активира лента.ИЗДРЖЛИВИ : 7.5 мили дебели.Патентирана функција скроб врз основа лепило.Вода за да се активира лента не е под влијание од страна на екстремно високи или студени температури.АПЛИКАЦИИ : се Препорачува за кутии до 75 килограми.Одлична флексибилност за запечатување картон агли, краевите и неправилни површини.Дизајниран за брзо, постојан адхезија и супериорна сила.ЗАСИЛЕН : Екстра јаки fiberglass предиво се стратешки да се постават меѓу листови на хартија за да се обезбеди дополнителна маргина на сила.УПОТРЕБА : Централна Засилен Вода за да се Активира Лента е одлична за транспорт и пакување.Централната® Засилен Вода за да се Активира Лента производни Линии : на Располагање во 375 и 450 метри должина.Достапни во Kraft и Бели бои.Централната® 235 Засилен Лента • 235 Одделение • се Препорачува за кутии до 25 кг.Централната® 240 Засилен Лента • 240 Одделение • се Препорачува за кутии до 30 кг.Централната® 250 Засилен Лента • 250 Одделение • се Препорачува за кутии до 30 кг.Централната® 260 Засилен Лента • 260 Одделение • се Препорачува за кутии до 55 кг.Централната® 270 Засилен Лента • 270 Одделение • се Препорачува за кутии до 75 кг.Спецификација на производот : 3" x 450' Kraft Централна® 270 Засилен Лента.Секој се тркалаат мерки 3 инчи во ширина од 450 метри во должина.Секој пакет вклучува 10 ролни на армирано вода за да се активира лента. 7.5 мили дебели.Патентирана функција скроб врз основа лепило.Вода за да се активира лента не е под влијание од страна на екстремно високи или студени температури.Се препорачува за кутии до 75 килограми.Одлична флексибилност за запечатување картон агли, краевите и неправилни површини.Дизајниран за брзо, постојан адхезија и супериорна сила.Екстра јаки fiberglass предиво се стратешки да се постават меѓу листови на хартија за да се обезбеди дополнителна маргина на сила.Централната Засилен Вода за да се Активира Лента е одлична за транспорт и пакување.

Главните карактеристики

Избор на клиент