.

.

ONWA KEC-30GMK2: Електронски Компас со GPS (со КА-GC9A)

ONWA KEC-30GMK2: Електронски Компас со GPS (со КА-GC9A)

DEN 239.76

Пристапност
Во достапна форма

Обезбедува наслов датум за Навигациони Опрема (GPS, Радар, Плотери).Со Тек и Теренот Функција.Доаѓа со КА-GC9 A Наслов Сензор или V104 S (Наведете кога наредил).Производството може да биде која е интерфејс со други Навигациони Опрема.NMEA0183 Интерфејс.ONWA KEC-30 G MK2 : LCD Електронски Компас со GPS Onwa Електронски Fluxgate Компас Модел : KEC-30 G Содржини - Екранот единица - Антена : КА-GC9 A или V104 S (Наведете кога наредил) - Стандардна инсталација материјал Забелешка : со Тек и Теренот функција Употреба : Обезбедува наслов датум за Навигациони Опрема (GPS, Радар, Плотери).

Главните карактеристики

Избор на клиент