.

.

HiMedia RM9111-25KG Казеин Ензим Hydrolysate, ES (Tryptone), 25 кг

HiMedia RM9111-25KG Казеин Ензим Hydrolysate, ES (Tryptone), 25 кг

DEN 23162.40

Пристапност
Во достапна форма

Култура Медиуми Основи.Микробиолошка Култура Медиуми.Hi Media RM9111-25 KG Казеин Ензим Hydrolysate, ES (Tryptone).Земја на потекло : Индија.Hi Media RM9111-25 KG Казеин Ензим Hydrolysate, ES (Tryptone), од 25 кг.

Главните карактеристики

Избор на клиент