.

.

Каролина Обичај Кафези Рептил Хабитат Позадина; Споменик Долина Панорама, за 48Lx24Wx24H Терариум, 3-Двострано Wraparound

Каролина Обичај Кафези Рептил Хабитат Позадина; Споменик Долина Панорама, за 48Lx24Wx24H Терариум, 3-Двострано

DEN 2759.76

Пристапност
Во достапна форма

Оваа југозападниот дел на сад сценско позадина е со големина на wraparound 3 страни на нашата Каролина Обичај Кафези Терариум, Високи Екстра-Долго Длабоко 48 Lx24 Wx24 H.Мерки 22"(H) x 94"(Л).Печатени на влага отпорни, УВ отпорни, ПВЦ материјал.Едноставно прикачите од надвор на вашиот терариум со јасни селотејп.Едноставно прикачите од надвор на вашиот терариум со јасни селотејп.Оваа слика е достапна за нашите terrariums 24 Lx18 Wx18 H, 24 Lx18 Wx24 H, 24 Lx18 Wx36 H, 36 Lx18 Wx18 H, 36 Lx18 Wx24 H, 36 Lx18 Wx36 H, 36 Lx24 Wx18 H, 48 Lx18 Wx18 H, 48 Lx18 Wx24 H, 48 Lx24 Wx18 H, 48 Lx24 Wx24 H, 60 Lx24 Wx24 H, 72 Lx24 Wx18 H, 72 Lx24 Wx24 H и 72 Lx24 Wx36 H.Оваа слика е достапна и за стандардот 20 L.Оваа југозападниот дел на сад сценско позадина е со големина на wraparound 3 страни на нашата Каролина Обичај Кафези Терариум, Високи Екстра-Долго Длабоко 48 Lx24 Wx24 H.Тоа мерки 22"(H) x 94"(Л).Позадината е отпечатен на влага отпорни, УВ отпорни, ПВЦ материјал.Само користење јасно селотејп за да приложите од надвор на вашиот терариум; двете страни и назад.Оваа слика е достапна за нашите terrariums 24 Lx18 Wx18 H, 24 Lx18 Wx24 H, 24 Lx18 Wx36 H, 36 Lx18 Wx18 H, 36 Lx18 Wx24 H, 36 Lx18 Wx36 H, 36 Lx24 Wx18 H, 48 Lx18 Wx18 H, 48 Lx18 Wx24 H, 48 Lx24 Wx18 H, 48 Lx24 Wx24 H, 60 Lx24 Wx24 H, 72 Lx24 Wx18 H, 72 Lx24 Wx24 H и 72 Lx24 Wx36 H.Оваа слика е достапна и за стандардот 20 L.Каролина Обичај Кафези е поделбата на Каролина Дизајнер Џинови, Inc.

Главните карактеристики

Избор на клиент