.

.

Томас CFP44-185 Целулоза Квантитативна Филтер Хартија, 18.5 см Дијаметар, 1.5-3.5 Micron, Бавен Проток, Одделение CFP44 (Пакување од 100)

Томас CFP44-185 Целулоза Квантитативна Филтер Хартија, 18.5 см Дијаметар, 1.5-3.5 Micron, Бавен Проток, Одделение

DEN 1597.92

Пристапност
Во достапна форма

Квантитативни целулоза филтер трудови главно се користи во gravimetric анализа на постапките и изврши separations.Оваа медиумите семејството е исто така широко се користи во методите за подготовка на примероци.Демонстрација на малку поширока задржување го оценувате во слични проток.Ова одделение покажува среден задржување и протоци.Овие ashless филтер трудови се произведени од деривати на целулоза и linters.Квантитативни целулоза филтер трудови главно се користи во gravimetric анализа на постапките и изврши separations од entrapping particulate во рамките на случаен матрица на целулоза влакна во длабочината на медиумите.Оваа медиумите семејството е исто така широко се користи во методите за подготовка на примероци за дополнително тестирање на користење на многу видови на инструменти.Овие ashless филтер трудови се произведени од деривати на целулоза и linters.Тие се киселина изми и имаат исклучително ниски пепел содржина на помалку од 0.01 проценти.Демонстрација на малку поширока задржување го оценувате во слични проток.Обично се користи во анализата на примероци кои бараат поделба на многу фини преципитати.

Главните карактеристики

Избор на клиент