.

.

ДИОДИ BSS123W-7-F N-Канал 100 V 10 ? Површината Планината Подобрување на Режимот на Mosfet - SOT-323 - 3000 item(s)

ДИОДИ BSS123W-7-F N-Канал 100 V 10 ? Површината Планината Подобрување на Режимот на Mosfet - SOT-323 - 3000

DEN 6113.76

Пристапност
Во достапна форма

Channel Type : N-Канал; Voltage Drainto Source : 100 V; Мозоци-source On Resistance-Max : 6 Ω;.Rated Power Dissipation(P) : 200 m W;.N-Канал 100 V 10 ?Површината Планината Подобрување на Режимот на Mosfet - SOT-323 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Главните карактеристики

Избор на клиент