.

.

Средниот Атлантик 5-TSP-14T

Средниот Атлантик 5-TSP-14T

DEN 1800.00

Пристапност
Во достапна форма

Информации >Информации Име : THERMOLAM ВРВОТ & СТРАНИ ЗА 5-14 Категорија : Среден Атлантик - U. Информации >Информации Име : THERMOLAM ВРВОТ & СТРАНИ ЗА 5-14 Категорија : Среден Атлантик - U. с. , Аудио и Видео, AV Полици & Додатоци, AV Rackmount Додатоци UPC Код : 656747230165 Бренд Име : Средината Производителот : Среден Атлантик - U. с.Производителот Дел Број : 5-TSP-14 T Производ Модел : 5-TSP-14 T.

Главните карактеристики

Избор на клиент