.

.

1PC Dielectric/Метал Филм Рефлектор Леќи, Полн Бенд рефлексивноста >99%, за Оптички Тестирање на Стакло Листови

1PC Dielectric/Метал Филм Рефлектор Леќи, Полн Бенд рефлексивноста >99%, за Оптички Тестирање на Стакло Листови

DEN 768.00

Пристапност
Во достапна форма

1 PC Dielectric/метал филм рефлектор леќи, полн бенд рефлексивноста >99%, за оптички тестирање на стакло sheets Classification.A-1 : 6*6*1.1 мм dielectric film A-2 : 9.6*5*0.7 мм dielectric film A-3 : 12*12*1.1 мм dielectric film A - 4 : 13*10*1.1 мм медиуми film A - 5 : 14*7*0.8 мм медиуми film A - 6 : 20*5*1.1 мм медиуми film A - 7 : 25*12*1.1 мм медиуми film A - 8 : 26.5*26.5*3мм медиуми film A - 9 : 35*12*1.1 мм медиуми film A - 10 : 60*20*1.1 мм медиуми film A - 11 : 60*50*1.1 мм медиуми film A - 12 : 14*7*1.1 мм метал film A - 13 : 12*1mm метал film A - 14 : 36*1.3 mm метал film A - 15 : 7.5*1.1 Метал Film A - 16 : 10*10*1.2 мм метал film A - 17 : 70*50*1.2 мм метал film A - 18 : 5*5*1.1 мм метал film A - 19 : 35*26*1.2 мм метал film A - 20 : 47*33*1.9 мм метал film A - 21 : 20*1.2 mm метал film A - 22 : 15*14*1.2 мм метал film A - 23 : 42.5*1.1 mm метал film A - 24 : 20*20*3мм метал film Packing : 1 PCSWarranty период : 120 дена.

Главните карактеристики

Избор на клиент