.

.

MTX Аудио X3-17-THUNDER8 2017+ 1000-Watt, 8 Звучници Аудио Систем за Одберете Да Сум Одметник X3 Возила

MTX Аудио X3-17-THUNDER8 2017+ 1000-Watt, 8 Звучници Аудио Систем за Одберете Да Сум Одметник X3 Возила

DEN 4268.40

Пристапност
Во достапна форма

Вклучува MTX AWMC3 медиа приемник & цртичка за полнење, X3-17-FS-L слушалката парчиња, X3-17-FS-U говорникот парчиња, X3-17-ЗАПАД-D/P возачот/патникот страна под огради MUD100.4 4-канал и MUD600-1 моно засилувачи доставување на 1000 w на излезна моќ.Бас е управувани од страна на еден пар на нашите X3-17 MPH под огради кој на 12-инчен woofer.Одговара на следните Може да-Сум Одметник X3 Модели : 2017-2020 Турбо/Турбо Р 2021 ДС Турбо/Турбо Р 2017-2020 X ДС Турбо 2021 X ДС Турбо RR 2021 РС Турбо Р 2017-2020 X RS Турбо 2021 X RS Турбо RR 2021 X Г-дин Турбо/Турбо RR 2021 X RC Турбо 2020-2021 X RC Турбо RR 1 2017-2020 MAX Турбо/Турбо Р 2021 MAX ДС Турбо 2017-2021 MAX ДС Турбо Р 2021 MAX X ДС Турбо RR 2017-2021 MAX РС Турбо Р 2021 MAX X RS Турбо RR 2021 MAX X Г-дин Турбо RR Вклучени : MTX Аудио AWMC3 Сите Временски услови Мултимедијални Контролер MTX Аудио X3-17-DK 2017+ Canam Одметник X3 Цртичка Комплет За Монтажа AWMC3 MTX Аудио X3-17-FS-L 2017+ Canam Одметник X3 6.Задните звук е предвидено од страна MUD65 PL моќ спортски говорникот конзерви со интегриран RGB осветлување и целиот систем карактеристики интегрирани жици harnesses со интегриран водоотпорен конекции.Вклучува 2 засилувачи за 1000 w на моќ, MUD65 PL Кула Јазик, и Plug and Play конекции.Пакетот вклучува нашите пониски X3-17-FS-L слушалката парчиња дизајнирани да се инсталира со нашиот систем на монтирање и функција RGB.5" 50 W RMS 4Ω Звучници со RGB LED Plug and Play Врски со LED Далечинското.Вклучува големи и мали парови од 6,5" Коаксијален Јазик.Исто така, вклучен е и нашиот горниот X3-17-FS-U говорникот парчиња дека монтирање на постоечките фабрика цртичка панели и биле изградени да испорача повеќе звук на велосипедисти позиција.Срцето на овој систем е MTX AWMC3 медиа приемник кој месеци на центарот цртичка користење на цртичка за полнење.Систем моќ доаѓа од нашите MUD100.X3-17-ЗАПАД-D/P - Индустрија Првите 12" Обичај се Вклопуваат Subwoofer Куќиште за Возачот и Совозачот страна.

Главните карактеристики

Избор на клиент