.

.

ДИОДИ 74AHCT1G04SE-7 74AHCT Серија 5 V 8 mA Површината Планината Еден Инвертер - SOT-353 - 3000 item(s)

ДИОДИ 74AHCT1G04SE-7 74AHCT Серија 5 V 8 mA Површината Планината Еден Инвертер - SOT-353 - 3000 item(s)

DEN 6278.40

Пристапност
Во достапна форма

Семејство : А/HC/T/U. Logic Circuit Type : Инвертер.Numberof Functions : 1. Supply Voltage-Околија(Vsup) : 4.5 до 5.5 V. Output Characteristics : 1-ST#ofinputs : 1;. 74 AHCT Серија 5 V 8 m A Површината Планината Еден Инвертер - SOT-353 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Главните карактеристики

Избор на клиент