.

.

НА Phlx BZX84C30LT1G BZX84C30LT1 Серија 225 mW 10 mA 30 V SMT Zener Напонски Регулатор - SOT-23-3 - 100 Item(s)

НА Phlx BZX84C30LT1G BZX84C30LT1 Серија 225 mW 10 mA 30 V SMT Zener Напонски Регулатор - SOT-23-3 - 100 Item(s)

DEN 384.72

Пристапност
Во достапна форма

Power Dissipation Limit-Max : 225 m W.Working Voltage-Околија : 30 V. Forward Current : 10 m A.Forward Voltage : 0.9 V. Reverse Current Max : 50 n A.BZX84 C30 LT1 Серија 225 m W 10 m A 30 V SMT Zener Напонски Регулатор - SOT-23-3 За повеќе информации погледнете го спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на сликата.

Главните карактеристики

Избор на клиент