.

.

А&D Мерење ВАЛУТНА-2000i Hi-Резолуција 5Lb Пребројување на Скала

А&D Мерење ВАЛУТНА-2000i Hi-Резолуција 5Lb Пребројување на Скала

DEN 4176.00

Пристапност
Во достапна форма

Калибрација Тип : Надворешно.Излез : RS-232. RS-232 Интерфејс : Yes.Мерење Единици : кг, lb.Опис : Здраво-Резолуција 5 Lb Пребројување на Скала.На FCi Серија пребројување на скали се користат ACAI, A&D ' s ексклузивни Автоматско Смета Подобрување на Точноста.ACAI е комбинација на две повеќето критични барања за изведба на броење скала : count точноста & операција expediency.Почетна Просек Парче Тежина може да се утврди преку операторот за избор на фиксен, случајни, тастатура запис, или на мемориската се потсетиме.Автоматско Броење на Точноста Подобрување (ACAI) обезбедува висока пребројување на точноста Store/превземете 500 единица тежина од страна ID броеви.LED прашува навигација го прави лесен за употреба 1/5,000,000 смета резолуција.

Главните карактеристики

Избор на клиент