.

.

Брејди B30C-4000-486 Metallized Полиестер Континуирано Лента, 115 x 4, Сребро.

Брејди B30C-4000-486 Metallized Полиестер Континуирано Лента, 115 x 4, Сребро.

DEN 4031.76

Пристапност
Во достапна форма

Сребро metallized полиестер материјал со ултра агресивен постојан лепило за етикетирање на производи и општи ID.Најдобро за апликацијата да се изедначи и високо текстура површини во затворен простор.Отсечени повеќе етикети од еден 4" широк материјал со користење на BBP37 Печатач.АДС, Ro HS согласност.Сребро metallized полиестер материјал со ултра агресивен постојан лепило за етикетирање на производи и општи ID.Најдобро за апликацијата да се изедначи и високо текстура површини во затворен простор.Отсечени повеќе етикети од еден 4" широк материјал со користење на BBP"37 Печатач.АДС, Ro HS согласност.

Главните карактеристики

Избор на клиент