.

.

Drionic Пот Запре Underarm Уред

Drionic Пот Запре Underarm Уред

DEN 6072.00

Пристапност
Во достапна форма

На Drionic Безжични Уреди нуди ненадминлива ефикасноста во обезбедување на долгорочна потење контрола поради Hyperhidrosis или Прекумерно Потење.Сигурност, Едноставност, Ефективноста и Пристапност.Drionic Underarm Уреди се исклучително ефикасни во запирање на underarm потење.Овие се безжична вода од чешма iontophoresis уреди кои се користат и пропишани од страна на над 40 поголемите медицински центри во U. S. Тие биле успешно се користи од страна на клиенти во повеќе од 100 земји.

Главните карактеристики

Избор на клиент