.

.

ROHM PHLX IMH11AT110 IMH11A Серија 50 V 100 mA Површината Планината Двојна NPN Дигитални Транзистори - SC-74 - 3000 item(s)

ROHM PHLX IMH11AT110 IMH11A Серија 50 V 100 mA Површината Планината Двојна NPN Дигитални Транзистори - SC-74

DEN 12646.32

Пристапност
Во достапна форма

Transistor Polarity : NPN; Supply Voltage : 50 V; Output Current-Max : 100 m A; R1/R2 : 10 kΩ;.IMH11 A Серија 50 V 100 m A Површината Планината Двојна NPN Дигитални Транзистори - КОМЕТАЛ-74 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Главните карактеристики

Избор на клиент