.

.

Игра Топ Кафез со 0.63 во. Бар Проред

Игра Топ Кафез со 0.63 во. Бар Проред

DEN 386.40

Пристапност
Во достапна форма

Птица доказ пред вратата фидер врата се заклучува.Игра врвот со 2 скали, костур, играчка кука.Хоризонтална страна барови, вертикални решетки натам.Задоволство Странство.Произведена со највисока оценка материјали.Карактеристики.Птица доказ пред вратата фидер врата се заклучува.Игра врвот со 2 скали костур играчка кука.Хоризонтална страна барови вертикални решетки натам.

Главните карактеристики

Избор на клиент