.

.

Авто-Заклучување Слем Cam, Пролет Оптоварување Latch

Авто-Заклучување Слем Cam, Пролет Оптоварување Latch

DEN 575.76

Пристапност
Во достапна форма

Цена За : Секоја Вклучува : Авто-Заклучување Компонента, Слем Cam Технологија, Хардвер Монтажа Отклучување Свртете Насока : Насока На Стрелките На Часовникот Max.Latching Растојание (Во.) : 2 Заврши : Светла Никел Број на Пиновите : 0 Монтажа Дупка Кол. (Во.) : 19/64 Отклучување Радиус (Сте.) : 90 Cam Ширина (Во.) : 1 Cam Должина (Во.) : 63/64 Објект : Авто-Заклучување Слем Cam Пакет Количина : 1 Тип : Пролет Натоварени Latch.Земја на Потекло (предмет на промена) : сад. 'Авто-Заклучување Слем Cam, Пролет Натоварени Latch, Светла Никел Заврши, Монтажа Дупка Кол. (Во.) 19/64, Cam Должина (Во.) 63/64, Cam Ширина (Во.) 1, Max.Latching Растојание (Во.) 2, Отклучување Свртете Насока На Стрелките На Часовникот, Отклучување Радиус (Сте.) 90, Копче Со Број N/A, Вклучува Авто-Заклучување Компонента, Слем Cam Технологија, Хардвер Монтажа, Клучен Тип N/A '.

Главните карактеристики

Избор на клиент